Corona-virus

INFORMATION OM CORONA-VIRUS

Opdateret: 10-08-2020 11:30

 

MultiLine opretholder alle funktioner i forretningen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens udmeldinger og opfordringer tæt. Vi kan levere langt den overvejende del af vores varesortiment. Flere artikler, især desinfektionsmidler til dispensersystemer, er udsolgte og har en længere leveringstid. Skulle dine normale produktvalg være udsolgt, så kontakt os - vi har i de fleste tilfælde brugbare alternativer. 

Vores lageroperation og kundeservice-afdeling er fuldt operationelle. Der er dog indført restriktioner i forhold til modtagelse af besøg, afhentning af varer og ikke mindst levering af varer for at minimere direkte kontakt mellem mennesker. Kontakt os telefonisk inden du besøger MultiLine, hvad enten du påtænker at afhente varer eller har andre formål med besøget.

Vi oplever fortsat en meget stor efterspørgsel på artikler som f.eks. hånddesinfektion, engangshandsker og værnemidler. Især mundbind er efterspurgt og overstiger vores tilgængelige beholdninger. MultiLine får løbende store forsyninger, og vi anbefaler at afgive bindende ordrer for dermed at medvirke til større leveringssikkerhed. Vi har sjældent disponibel beholdning liggende til spontane ordrer. Fra leverandører og producenter af ovenstående type varer adviseres vi om prisstigninger på en større del af sortimentet, forårsaget af stigende efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud.

MultiLine A/S skal derfor informere om, at vi forbeholder os ret til, med øjeblikkelig virkning, at implementere prisreguleringer i takt med, at vi modtager disse fra vores leverandører. Situationen udvikler sig konstant og med kort varsel. Vi tager derfor forbehold for regulering generelt på artikler, som er eller bliver påvirket af prisforhøjelser eller stigende fragtrater.

Med venlig hilsen
MultiLine A/S