Corona-virus

INFORMATION OM CORONA-VIRUS

Opdateret: 30-03-2020 23:00

Til vores kunder

MultiLine følger regeringens og Sundhedsstyrelsens udmeldinger og opfordringer tæt. Vi opretholder alle funktioner i forretningen for at kunne servicere vores kunder, og kan også levere langt den overvejende del af sortimentet. Flere artikler er dog udsolgte og har en længere leveringstid. Derudover, er vi er af myndighederne pålagt at prioritere sundhedsvæsnet og plejesektoren før øvrige kunder vedrørende en række udvalgte produkter. Det efterlever vi naturligvis.

Vi forventer mindre forsinkelser på en del af vores leverancer som følge af initiativet med at lukke grænserne. Foreløbigt ser det ud til at al varepassage opretholdes, men der kan opstå forsinkelser i forbindelse med den kontrol som indføres. Vi er i daglig kontakt med vores samarbejdspartnere og leverandører for at få informationer om kommende leverancer.

Internt vil alle kunder stadig opleve god service i vores lageroperation og kundeservice-afdeling. Funktionerne er fuldt operationelle. Der er dog indført restriktioner i forhold til modtagelse af besøg, afhentning af varer og ikke mindst levering af varer for at minimere direkte kontakt mellem mennesker. Kontakt os telefonisk inden du besøger MultiLine, hvad enten du påtænker at afhente varer eller har andre formål med besøget.

Vi oplever fortsat en meget stor efterspørgsel på artikler som f.eks. hånddesinfektion, engangshandsker, overfladerengøringsmidler og hygiejnepapirprodukter. Fra leverandører og producenter af denne type varer adviseres vi om prisstigninger på en større del af sortimentet, forårsaget af stigende efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud.

MultiLine A/S skal derfor informere om, at vi forbeholder os ret til, med øjeblikkelig virkning, at implementere prisreguleringer i takt med, at vi modtager disse fra vores leverandører. Situationen udvikler sig konstant og med kort varsel. Vi tager derfor forbehold for regulering generelt på artikler, som er eller bliver påvirket af prisforhøjelser eller stigende fragtrater.

Vi forsøger naturligvis at opretholde vores forsyningskæde fra vores leverandører af de ramte artikler, men hele situationen er, som de fleste er bekendt med, vanskelig at få indflydelse på. Vi vil løbende holde vores kunder orienteret om udviklingen omkring leveringssituationen her på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen
MultiLine A/S