Emballager og pakkeløsninger til Take Away

Emballager og pakkeløsninger til Take Away

Vi har samlet de af vores publikationer, som indeholder produkter og løsninger inden for Take Away - et begreb der dækker bredt.

Det er bl.a. emballager i form af bakker, bokse, æsker, beholdere, indpakning, film, folier,  poser, pap- og termokasser samt meget mere, som diverse fødevare-anretninger kan pakkes og transporteres i. Materialerne indeholder også eksempler på engangsartikler til inden- og udendørsservering samt fællesbespisning. 

Det er også løsninger til større volumener og behov, som f.eks. kantiner, catering- og storkøkkener, som måske har brug for skifte buffet-løsningen ud med produktion og pakning af enkeltportioner. Det kræver viden om både pakkemaskiner, bakker og folier – og det har vores Food Solutions afdeling. Du er velkommen til at kontakte salgschef Poul Thomsen på pt@multiline.dk eller på mobil 2688 8858 – vi er klar med god vejledning.  

 

ANSVARLIG OG BÆREDYGTIG
TAKE AWAY EMBALLAGE

Søger du efter løsninger der kan skubbe bag på din grønne omstilling, så kig med her. Med udgangspunkt i diverse materialetyper har kataloget fokus på de løsninger som er mere miljøvenlige. Indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

  

 

ENGANGSARTIKLER TIL
INDE- & UDESERVERING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering ude og inde. Hjælp ansatte, gæster, kunder og medarbejdere med løsninger der mindsker risikoen for spredning af corona-virus ved at anvende engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug

 

 

FOOD SOLUTIONS KATALOG
- EMBALLAGER OG MASKINER

I kataloget har vi samlet et udvalg af løsninger til køkkener, kantiner og catering. Det omfatter et stort udvalg af bakker i forskellige materialer, poser, lukkefilm samt maskinløsninger til portionering og indpakning samt diverse transportemballage.

 

 

ENGANGSARTIKLER TIL
KANTINER / FÆLLESSPISNING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering og bespisning i kantiner og andre steder med fællesspisning. Her finder du løsninger til ansatte, gæster, kunder og medarbejdere der mindsker risikoen for spredning af corona-virus. Anvend engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug.

 

 

PAPIRBASERET TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet det helt store udvalg af forskellige Take Away emballager fremstillet i papir og pap. Det er emballage som egner sig til diverse fast-food måltider og convenience. Se de mange muligheder - og send et godt signal med det naturlige materialevalg. 

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE I ALU

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede færdigretter til opvarmning eller nedfrysning er bakker i aluminium et godt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt uden tab af egenskaber og kan bruges i både ovn, mikrobølgeovn samt på grillen.

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE I RPET & PP KRIDT

Er det ready-to-eat måltider som salater, pastaretter og sandwiches der skal over disken, er bakkerne i RPET og PP Kridt det rigtige valg.
RPET er 100% genanvendelig ved indsamling og består i forvejen af min. 76% genanvendt plast: PP Kridt indeholder mindre plast og er velegnet til at gå i mikroovnen.

 

 

NÅR DU SKAL PAKKE TAKE AWAY
I ENKELTPORTIONER

Har du brug for hurtigt at kunne omstille til pakning af måltider i enkeltportioner? Så er en TP11 eller TP16 håndlukkemaskine sagen. Til en begrænset økonomi kan du nemt og forsvarligt levere pakket mad - se eksemplet med en håndlukker, kassette, bakke og film. 

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE AF GRÆSPAPIR

Nyeste mulighed inden for miljøvenlig indpakning. Et mix mellem papir og græs. Græs er en hurtigtvoksende og naturlig ressource, som er nem at reproducere igen og igen. Se de mange muligheder med denne nye materialetype, der sender et bæredygtigt signal.

 

 

OLD NEWS EMBALLAGE & INDPAKNING

Emballager og indpakning med klassisk avispapir-udtryk. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke retter
og tilbehør du kan fylde i.