Bionedbrydelige produkter

Bionedbrydelige produkter

Muligheden for at tage ansvar og fremme en bæredygtig fremtid. Den kan MultiLine i dag tilbyde inden for de fleste af vores kategorier af forbrugsvarer. Ansvarlighed og
bæredygtighed er moderne og positivt ladede begreber, som det er let at fatte sympati for. Det er også meget brede begreber, som tolkes vidt forskelligt.
I bæredygtige produktkatalog som du finder nedenfor, giver vi vores definition og forklaring på tidens begreber, oplister markedets populære certificeringer og kaster lys over, hvilke miljømærker og -ikoner vi anvender samt deres betydning.

Alt sammen for at give dig et oplyst grundlag, hvorfra du har muligheden for at træffe dit valg. Hvis bæredygtige alternativer giver mening for dig, så lad os gennemgå dit
vareindkøb og identificere mulige bæredygtige alternativer. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning og information herom.

Nedenfor finder du vores varekatalog som indeholder et udvalgt sortiment af varer og løsninger, som bl.a. tager hensyn til ansvarlig produktion, bæredygtighed i form af både genanvendelig og biologisk nedbrydelighed samt en reduceret anvendelse af naturlige resurser.

 

ANSVARLIG OG BÆREDYGTIG
TAKE AWAY EMBALLAGE

Søger du efter løsninger der kan skubbe bag på din grønne omstilling, så kig med her. Med udgangspunkt i diverse materialetyper har kataloget fokus på de løsninger som er mere miljøvenlige. Indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

 

 

Kontakt mig

Jeg ønsker mere information

Kundeservice

Sorø
7010 7700
Randers
8711 1400