Take Away emballager

Take Away emballager

Send de rigtige signaler med din Take Away-emballage

Her kan du få et stort udvalg af pizzaæsker, bakker, poser, skåle, bægre og bokse til dine fastfoodprodukter. Det er også her du handler, hvis du skal bruge klodsbundsposer, bæreposer i både plast og papir samt diverse tilbehørsprodukter.

Du kan selvfølgelig få trykt dit eget budskab, design eller logo på vores fastfood-emballager. Vi er specialister i individuelle trykopgaver og sørger for hele tiden at være opdateret omkring hvad der er det nye og innovative i markedet.

Du kan søge yderligere information om vores fastfood-emballager i webshoppen eller udfylde kontaktformularen her til højre, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
Vi har samlet de af vores publikationer, som indeholder produkter og løsninger inden for Take Away - et begreb der dækker bredt.

 

PAPIRBASERET TAKE AWAY EMBALLAGE

Vi har samlet det store udvalg af forskellige Take Away emballager fremstillet i papir og pap. Det er emballage som egner sig til diverse fast-food måltider og convenience. Se de mange muligheder - og send et godt signal med det naturlige materialevalg. 

 

 

ANSVARLIG OG BÆREDYGTIG
TAKE AWAY EMBALLAGE

Løsninger der kan skubbe bag på din grønne omstilling. Med udgangspunkt i diverse materialetyper har kataloget fokus på de løsninger som er mere miljøvenlige. Indeholder også information om materialer, mærkninger og begreber. 

 

 

ENGANGSARTIKLER TIL
INDE- & UDESERVERING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering ude og inde. Hjælp ansatte, gæster, kunder og medarbejdere med løsninger der mindsker risikoen for spredning af corona-virus ved at anvende engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug

 

 

ENGANGSARTIKLER TIL
KANTINER / FÆLLESSPISNING

MultiLine har et stort sortiment af egnede engangsartikler til brug for servering og bespisning i kantiner og andre steder med fællesspisning. Her finder du løsninger til ansatte, gæster, kunder og medarbejdere der mindsker risikoen for spredning af corona-virus. Anvend engangsartikler, som det er let og hygiejnisk at bortskaffe efter brug.

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE AF GRÆSPAPIR

Nyeste mulighed inden for miljøvenlig indpakning. Et mix mellem papir og græs. Græs er en hurtigtvoksende og naturlig ressource, som er nem at reproducere igen og igen. Se de mange muligheder med denne nye materialetype, der sender et bæredygtigt signal.

 

 

NÅR DU SKAL PAKKE TAKE AWAY
I ENKELTPORTIONER

Har du brug for hurtig omstilling til pakning af måltider i bakker - så er en TP11 eller TP16 håndlukkemaskine sagen. Til en begrænset økonomi kan du nemt og forsvarligt levere pakket mad - se eksemplet med en håndlukker, kassette, bakke og film.  

 

 

OLD NEWS EMBALLAGE & INDPAKNING

Emballager og indpakning med klassisk avispapir-udtryk. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke retter og tilbehør du kan fylde i.  

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE I ALU

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede færdigretter til opvarmning eller nedfrysning er bakker i aluminium et godt valg.
Aluminium er 100% genanvendeligt uden tab af egenskaber og kan bruges i både ovn, mikrobølgeovn samt på grillen.

 

 

TAKE AWAY EMBALLAGE I RPET & PP KRIDT

Er det ready-to-eat måltider som salater, pastaretter og sandwiches der skal over disken, er bakkerne i RPET og PP Kridt det rigtige valg.
RPET er 100% genanvendelig ved indsamling og består i forvejen af min. 76% genanvendt plast: PP Kridt indeholder mindre plast og er velegnet til at gå i mikroovnen.

 

 

Katalog Webshop

Kontakt mig

Jeg ønsker mere information

Kundeservice

Sorø
7010 7700
Randers
8711 1400